Schilderwerk

Onze diensten

Indigo Totaal biedt schilderwerk dat met professionele vakkundigheid wordt uitgevoerd. Wij zijn uw schilder in de regio!

 

Sinds 1996 verzorgen en regelen wij schilder werkzaamheden voor binnen én buiten. Niet alleen schilderen, maar ook behangen, latex spuiten en plafondrenovatie behoort tot onze werkzaamheden. Uiteraard ontvang je vooraf een offerte zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij werken graag in goed overleg om ervoor te zorgen dat de uit te voeren werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd worden. 

 


Houtrot reparaties

 

Voor houtrot en andere hout reparaties kun je ook bij ons terecht. Alles vervangen is vaak een dure en onnodige investering. Wij kijken samen met jou naar de beste oplossing. Indigo Totaal biedt altijd een oplossing!

Wanneer kiest u voor houtrot reparaties?

Het is belangrijk om te kijken naar een duurzame oplossing voor de lange termijn. Het kan zijn dat het hout nog wel goed te behandelen is en dat niet meteen alles vervangen hoeft te worden. Met ons vakkundig en professioneel advies helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzes. Tenslotte gaat het erom dat je gebaat bent met het juiste advies. Wanneer blijkt dat vervanging toch noodzakelijk is, dan zullen wij dat uiteraard aanbevelen.


Proces houtrot reparatie